Най-голямото
българско ЛГТБ общество

Boy.BG поддържа всички услуги безплатно.
Присъедини се към нас и се забавлявай.
Намери своята половинка или просто се информирай.

Shank

Оцени филма
★★★★½
23 гласували
25.jpg
Кал е член на тийнейджърска банда хулигани. Той старателно крие своята сексуалност от другарите си. Бандата му често оказва безсмислено насилие и неприязън върху всеки, който не е като тях. Всеки побой се филмира и качва в youtube.com. Кал често си уговаря, тайни срещи с непознати мъже за да избяга от скуката на не амбициозния си, развратен живот. Когато светът му се сблъсква с Оливие (френски студент) той се спасява от безсмисления си, груб стил на живот и се опитва да напусне бандата. Но дали ще може...?
 • tozi film e porno-35 %.

 • frostheaven8

  Филмът не е най-доброто, но става за губене на времето. 3.5/5

 • mitko12

  :ще го гледам сега и аз

 • demolution

  Филма си струва гледането - доста е добър.Няма да съжаляваш.

 • Не съм гледал този филм, отворих тука да прочета коментарите за мнение по него, да знам дали да си го изтегля... и те уникалните коментари... Единия писал за филма "Prayers for Bobby" (междр. любим мой филм, много трогателен), а другия писал пълните простотии, при това мега неграмотното..
  Явно ще си изтегля филма без да знам що за стока е. Да се надяваме, че го бива ! :)

 • Гост

  seki covek na tazi planeta ima pravo na jivot nezavisimu ot negoviat spqtkik v jivota da se obicame povece ot kolkoto zloba v nas

 • Гост

  Проблемът с възприемането на хомосексуалните стои неразрешен от библейски времена.Този филм показа как ако желаем, можем да бъдем съпричастни не само към своите близки с различна ориентация, но и с всички , които по някакъм начин са различни, не само с ориентацията си.Филмът се казва "Молитви за Боби", но ми се ще да се молим за всичко и всички по-различни и да имаме силата да ги приемем такива, каквито са!Прекрасен филм!!!