Най-голямото
българско ЛГТБ общество

Boy.BG поддържа всички услуги безплатно.
Присъедини се към нас и се забавлявай.
Намери своята половинка или просто се информирай.

© Статията е защитена с авторско право
07 Май 2011
автор: codename
Какво трябва да знаете: 1.Най-добрият инструмент за почистване е електрическата самобръсначка. 2.Използвайте електролиза за по-малки участъци като задната част на врата. 3.И накрая премахнете окосмяването около интимните си области.

Факт: За да привлечете вниманието на обекта на вашето желание трябва да имате стилна прическа, но дори и най-скъпата прическа няма да ви помогне ако имате буренясало тяло или косъмчета подаващи се от носа ви.
Знаем, че бръсненето не се свежда само до отстраняване на космите от лицето ви, затова днес ще се фокусираме върху няколко области.

Гърди.
Как да премахнем косъмчетата:
Подстрижете ги – Няма нищо лошо да поддържате малки косъмчета по гърдите. За да получите желаният размер си подсигурете електрическа самобръсначка с различни по големина накрайници. Предимството на подкъсяването е, че е безболезнено и отнема приблизително месец докато косъмчетата достигнат същият размер.
Премахнете ги – Ако смятате да ги премахнете със самобръсначка и крем за бръснене, не го правете. Ще пораснат бързо, а никой мъж не желае да бъде роб на космите си. Вместо това използвайте кола маска. Противно на общото мнение, когато кола маската се използва правилно ще успеете да минете процедурата без да плачете като дете. А резултата от маската трае 6 седмици.

Вратът.
Задната част на врата, ушите и носа трябва да са ви приоритет номер 1, когато премахвате косъмчета тъй като са най-забележими.
Премахнете ги – използването на електролиза или лазерно премахване на косми са варианти в обезкосмяването на врата: тъй като ще се премахват от малки области и няма да ви излезе толкова скъпо колкото ако използвате същите методи за премахване на косми от гърдите.
А колкото до ушите и носа – използвайте обичайният метод, премахнете ги с електрически тример, когато се бръснете сутрин.

Гърбът.
Косми по гърба, никога не е било приятна гледка. Това място трябва винаги да е гладко.
Как да ги премахнете? Ако нямате някой, който да ви бръсне гърба на няколко дни, тогава трябва да използвате кола маска. Ако имате пари и време да елиминирате космите си завинаги, електролизата и лазерното премахване са правилният избор.

Интимни области.
Какво ще правите с космите в тази област си е ваше решение. Въпреки, че няма правило как да се бръснете долу, препоръчително е да поддържате космите си ако желаете да си ги запазите. Лесно е да пренебрегнете тази област докато се грижите за тялото си за през лятото тъй като не се виждат, докато не ви съблекат. Но защо да не се погрижите за долната си част като ги подстрижете или обръснете за момента, когато останете насаме с партньора?
Премахнете ги – използвайте електрическа самобръсначка. Запомнете – трябва да повтаряте обезкосмяването често тъй като това е област, в която космите растат почти веднага.