Най-голямото
българско ЛГТБ общество

Boy.BG поддържа всички услуги безплатно.
Присъедини се към нас и се забавлявай.
Намери своята половинка или просто се информирай.

© Статията е защитена с авторско право
02 Ноември 2011
автор: codename
Всеки има любима част от лицето си. По тази причина има черти, които искате да скриете. С цел да ви помогнем създадохме списък с 10 начина, с които да подобрите вашето лице, като подчертаете това което обичате или като прикриете чертите, които не харесвате.

10. Скрийте големите уши с прическа, която да пада върху тях. Когато ушите са в по-голям размер, прическа, която е прилепнала до нея ще кара ушите ви да стърчат. Затова такава, която е до крайчеца на ушите ви ще ги направи по-невидими. Ако имате къса коса, оставете я да порасне за няколко седмици след което помолете вашия фризьор да ви остави къси слоеве около главата.

9. Избор на бакенбарди. Обраслите бакенбарди са подходящи за Хелоуин и за други подобни тържества. За всекидневието повечето мъже изглеждат най-добре, когато бакенбардите им не са по-дълги от средата на ушите им.

8. Хванете тен. Отлежалият, получен след ваканция тен подхожда на всеки. Ако почивката не е в плановете ви скоро време, избегнете УВ тенът и прибегнете към безопасен заместител на тена. Най-добрият начин за това е да отидете до салон със спрей за тен.

7. Прикрийте големия нос с преместване на вниманието. Големият нос може да бъде доста очарователен, но често подтиска мъжете. Ако попадате в тази категория започнете да зализвате косата си в една посока. По-голям ефект ще има като прибавите и подходяща прическа.

6. Пуснете си брада, за да накарате малката брадичка да изглежда по-мъжествена. Ако малката брадичка е проблемът, който най-много ви тревожи, то решението е пред вас - пуснете си брада. Умереното количество окосмяване ще придаде големина на брадичката ви, като по този начин ще ви направи и по-мъжествени. И не забравяйте да си вземете подходящи инструменти за да подържате брадата.

5. Подобрете кардиото си. Вдиганете на тежести ще ви даде подръжано и тонизирано тяло, но ако в програмата ви липсва кардио то ще имате слой мазнини около мускулите, което ще си проличи на лицето ви. Изгарянето на мазнини с подходяща кардио тренировка не само ще ви накра да изглеждате по-привлекателни, но и лицевите ви черти ще изпъкнат - черти, по които си падат хората.

4. Носете слънчеви очила с голяма рамка ако имате кръгло лице. Правилните очила могат да направят чудеса с лицето ви, докато грешно подбраните мога да имат обратен ефект. Мъжете с кръгло лице трябва да избягват кръглите очила, защото по този начин ще подсилят вида на лицето им. Затова за да придадете вид за квадратна брадичка изберете очила с дебела рамка. Тя не само отвлича вниманието, но и ще добави "по-силна" линия към лицето ви, като по този начин ще изглеждате по-властни.

3. Пуснете си бритон, ако имате продълговато лице. Когато дължината на лицето ви е по-голяма от ширината му, тогава се казва, че имате продълговато лице. Този вид често е придружено от голямо и видимо чело. Идеалната прическа е да си пуснете бритон, защото по този начин ще си придадете квадратна форма на лицето, което е и по-приятно на глед.

2. Пуснете си брада за да прикриете кръглото си лице. Най-добрият вариант е ако имате в допълнение деликатни лицеви черти е кръгла брада. Както и да е, трябва да поддържате брадата си като я подстригвате късо, защото нагъстялата брада ще добави отрицателен ефект към лицето ви.

1.Носете цветове допълващи вашите очи. Очният контакт е много важен факт, който кара очите ви да изглеждат още по-важни. Изборът на цвят допълващ цвета на очите ви може направи чудеса с лицето ви, като по този начин ще увеличи броят на комплиментите по ваш адрес. Мъжете със сини очи трябва да си изберат сини ризи, за да изпъкват очите им, докато тези със зелени могат да добавят зелени аксесоари за да добавят допълнително зелено към дрехите си. Тези с кафяви очи изглеждат най-добре в камел, морско синьо и червено.
  • Johnny

    А какво правим ако сме с продълговато лице и къдрава коса? Няма да си я изправям за да ми стои бретона където трябва...