Най-голямото
българско ЛГТБ общество

Boy.BG поддържа всички услуги безплатно.
Присъедини се към нас и се забавлявай.
Намери своята половинка или просто се информирай.

© Статията е защитена с авторско право
01 Ноември 2009
автор: mao
Чупливата коса може да е доста непокорна и трудна за оформяне. Въпреки това. ако досега си си мислел, че само моделите имат красиво оформена чуплива коса, си се заблуждавал. Всеки може да постигне този небрежно секси вид на чупливата си коса при това само в 4 основни стъпки:
1. Веднага след като излезеш от банята, енергично подсуши главата си с кърпа, докато косата ти остане леко влажна.

2. Вземи солидно количество силно стилизиращ гел и го нанеси по цялата дължина на косата, от корените до краищата. По този начин ще постигнеш необходимата здравина на чупливата си коса така че да можеш да я оформиш като тази на модела на снимката.

3. Вместо да използваш четка с помощта на пръстите си избутай цялата коса назад и после кичур по кичур придай желаната форма. В случай, че не искаш да работиш с пръсти, използвай голяма четка с широки зъбци.

4. Особено важно е косата да изсъхне добре преди да излезеш така че си остави достатъчно време, поне 20 минути - тъкмо да си изпиеш кафето, да си прочетеш вестника, да гледаш сутрешния блок и да видиш какво ново има във www.boy.bg . И накрая, преди да излезеш, вземи съвсем малко количество вакса за коса и го нанеси, но този път не в корените. Така едновременно ще придадеш на косата си блясък и ще я направиш податлива на оформяне през целия ден.

  • LOVE*THE*GAGA

    Много ти благодаря!!!