Най-голямото
българско ЛГТБ общество

Boy.BG поддържа всички услуги безплатно.
Присъедини се към нас и се забавлявай.
Намери своята половинка или просто се информирай.

© Статията е защитена с авторско право
03 Май 2011
автор: codename
Да изглеждате добре зависи от това какви дрехи носите, цветове, материи. Ето няколко препоръки към този тип мъже. При каква височина се счита за нисък един мъж: В Северна Америка мъже, които са под 1.67 м. се считат за ниски. Но в зависимост от телосложението биват нормално тяло, мускулесто, атлетично и тежка категория.

Плюсове и минуси при ниско тяло. При избора на дрехи винаги търсите такива, които подчертават вашата външност и да прикриват недостатъците ви.Ако сте слаби и търсите елегантни и изискани дрехи се обърнете към Европейските марки, ако търсите обикновени дрехи за всеки ден се обърнете към Китайските производители, които оразмеряват дрехите за техните съграждани. Добре облеченият мъж излъчва професионализъм, добър вкус, усет за детайлите и до някаква степен авторитет. И обратното, неподходящите дрехи говорят за небрежност и мързеливост дори и да не сте такъв човек. Ако желаете да сте към първият тип мъже то тогава се обърнете към добър шивач. Занесете всеки чифт дънки, които сте си купили за да се уверите, че дъното им не е твърде дълбоко. Това към което се стремите е да няма излишно висене и да докосват едвам обувките ви. Панталоните ви трябва да имат ясен подгъв, тък като маншетите имат ефекта да развалят хубавият шев, заради това изглеждате по-ниски.

Избор на цветове.
За начало купувайте такива дрехи, които насочват вниманието към лицето ви. Това включва ризи с права яка и якета (сака) с остри ревери. Избягвайте всякакви други дрехи като V-образни якета и пуловери. За да издължите късото тяло носете ризите си изгладени, когато е възможно. Ракавелите при ризите, които са твърде дълги имат лошият ефект да изглеждате като момче, затова се постарайте само 4 см. от ръкавелите да се виждат, когато носите сако (яке) или пуловер.

Когато си вземате сако или палто избирайте тези, които са без цепка и да достигат до извивката на задните ви части, тъй като по този начин ще увеличите линията на краката ви. Накрая, когато се двоумите направете си дрехи по поръчка. По този начин ризите ви ще са ви по мярка около подмишниците и може да накарате шивача ви да премести джоба на сакото ви по-нависоко, а джобовете на панталоните ви по-ниско, за да предадете по-издължен вид на тялото.

Цветове.
При избора на цветове е важно да се съобразите с вашето тегло отколкото с височината си. Например ниските мъже могат да носят райета до 1 см. При ниските и набити мъже трябва да стоят далеч от тежки материи като тези ушити с бод рибена кост, тъй като те добавят допълнителен обем и насочват погледа надолу, затова слабите мъже не трябва да се срамуват да носят подобен тип дрехи. Тъмните цветове помагат на по-тежните мъже да изглеждат по-вталени, докато светлите са подходящи за по-слабите мъже.

Независимо от теглото ви има няколко точки, които трябва да спазвате при избора на цветове. Първо, назависимо дали е светъл или тъмен цвят, гледайте да е от еднаква материя, тъй като по този начин изглеждате по-високи. Контраст между горната и долната ви страна не е препоръчителна, тъй като ви „режат” на две. Както и ниските мъже трябва да се стремят към малките шарки и да отбягват шотланското каре.

Още няколко съвета.
Ниските мъже мога да използват няколко трика с аксесоарите за да изглеждат по-добре.
Използвайте прости аксесоари, които няма да отрупат външният ви вид и по този начин ще насочват вниманието на околните към лицето ви.
Идеалните вратовръзки за ниските мъже са тънките или със среден размер. При коланите важи същият съвет – вземайте си по-тесни колани.
За да увеличите височината си може да използвате шапки, обувки с малко токче и къси прически.

И накрая за да изберете какво да закупите от магазина следвайте примера на модните икони от времето на дядо ви, тъй като те са били по-ниски.

Важни артикули за гардероба на ниския мъж:
  • Яке или сако с две копчета
  • Тънка вратовръзка
  • Твърда яка
  • Тънък колан
  • Яке/сако без цепка
  • Гладки костюми
  • Пуловери от лека материя
  • Кожено яке
  • Обувки с токче до 2 см.
  • То, лесно е да си купим дреха, на трябва да избираме цветово да се съчетава с други налични наши дрехи. Писнало ми е да преправям ризи на шевна машина. Мразя извивката отпред и отзад. позтавям ризата на равна площ и ножицата започва да играе. След като изравня ризата отдолу по периферията, правя малко ръбче 0,5 - 1 см. И тя изглежда върху тялото триста пъти по-добре. Очертава по-добре панталоните и дънките, а когато сме насаме очертава и боксерките!