Най-голямото
българско ЛГТБ общество

Boy.BG поддържа всички услуги безплатно.
Присъедини се към нас и се забавлявай.
Намери своята половинка или просто се информирай.

© Статията е защитена с авторско право
04 Май 2011
автор: codename
Най-голямата промяна в мъжкото бельо през последните години е в материята от която е направено. Долуспоменатите видове могат да се намерят направени от материи като памук, полиестер или копринени примеси. Времето на наполеонките отдавна е отминало.

Слипове.
Традиционните слипове са с видим еластичен колан, прилепнал по талията, Y-образна форма, около 10 см. Материя, която покрива всичко от талията до горната част на бедрата и прикрива изцяло дупето.
Средно дългите слипове са по същият начин, но стоят 5 см. под талията. Късите слипове стоят 7 см. под талията. И двата вида вървят идеално с дънки с ниска талия.
Всички видове слипове осигуряват голяма опора за гениталиите. Те са добър избор за мъже, чиято работа изисква цял ден седене или при спортни занимания.
Повечето напълно изрязани слипове са от бял памук и не са скъпи. Средно дългите и късите могат да бъдат намерени във всякакви цветове и от по-добра материя като коприна.

Боксерки.
Поради много причини и според много хора, боксерките са универсален тип бельо. Те са най-свободни , и спорно, най-удобните от всички видове. Имат прави, изрязани крачоли и покриват част от бедрата и цялото дупе; дължината им варира от 12 до 40 см. И последно, но не по важност, боксерките почти винаги имат преден отвор.
Правите боксерки си приличат много на традиционните, но с разликата, че краят на крачолите са прилепнали до бедрата и имат отвор отстрани за по-голяма подвижност. Отворът отпред не е присъщ за този вид боксерки, но предният чашковиден панел предоставя значителен комфорт.
Боксерките са удобни за костюми или при свободни панталони като униформи. Интересното е, че боксерките са единствените, които могат да бъдат ушити. Не са подходящи при физически дейности.
Могат да бъдат намерени във всякаква материя и с разнообразни шарки.
Прилепнали боксерки. Това е модел между боксерки и слипове. Изрязани са като боксерки, но са прилепнали като слипове. Този модел предоставя голяма опора и оформя гениталиите. Подходящи са за всякакъв тип облекло, но най-вече за тесни панталони и физически упражнения.
Добрите боксерки от този тип могат да бъдат направени от памук.

Бикини.
Сега започваме с малко по-рисковано облекло.
Бикините са разположени под пъпа, приблизително на 9 см. ако трябва да бъдем точни. Дебелината на ластичния колан е около 5 см. Бикините нямат преден отвор.
Бикините не покриват бедрата, но обхващат цялото дупе. Подходящи са за дънки с ниска талия, прилепнали дънки или мускулести мъже. За сметка на това, те струват малко по-скъпо от боксерките и слиповете и предимно се правят от найлон.

Прашки.
Мъжките прашки са по-малки от бикините. В тях пенисът стои в малка торбичка, докато една лента служи за колан, а друга е разположена между бузите. Да бъдем чести – прашките са необичайни за американците. Освен това ви е нужно невероятно тяло за да ги носите. Когато си купувате този тип бельо, гледайте да е от найлон и избирайте тези с по-светли цветове.
Покажи повече