Най-голямото
българско ЛГТБ общество

Boy.BG поддържа всички услуги безплатно.
Присъедини се към нас и се забавлявай.
Намери своята половинка или просто се информирай.

© Статията е защитена с авторско право
31 Май 2011
автор: codename
Заменете вълната и по-плътния памук с лен, бамбук и крепон. Много мъже пренебрегват подходящите материи за този сезон и през цялото време се потят. Грешка. И за някой, който живее в пуститен климат да пренебрегне тези материи би било голям провал. Тези платове са супер абсорбиращи и особено ленът е два пъти по-здрав от памука.

Днес ще намерите ленът в различни видове подходящи за всякакъв стил облекло. И се уверете, че сте прочели етикета на дрехите внимателно. Ако е написаното, че ризата е с 20% лен, това не е достатъчно. Колкото по-голям процент, толкова по-добре.

Изберете по-светли цветове. Никога не съм приемал черното като подходящ цвят за през лятото. Мисля, че е от онези неща, които знаете че не са правилни, но тъй като нямате по-добра алтернатива, се задоволявате с него и продължавате да го носите. Подходящите цветове са синьо-зелено, морско синьо или оранжево.

Официално облекло - Тук е препоръчително да си вземете сив костюм, но не твърде тъмен като въглен, но не и твърде светъл като мъгла, което е и класическият избор. Друг препоръчителен цвят е кафяв, но по-скоро шоколадовокафяво, така ще се отличавате сред хората, а и през 2011 може да намерите голямо разнообразие за кафяво.