Най-голямото
българско ЛГТБ общество

Boy.BG поддържа всички услуги безплатно.
Присъедини се към нас и се забавлявай.
Намери своята половинка или просто се информирай.

© Статията е защитена с авторско право
03 Юни 2012
автор: codename
Какво значи слаб мъж? Независимо от височината този вид тяло се характеризира с малка мускулатура, малки стави, дълги крайници, тесен гръден кош и малки раменe. Хората с такова тяло често имат проблеми с качването на килограми заради бърз метаболизъм без значение какво ядат или колко килограма вдигат.

Предимства и недостатъци на слабото тяло.
Такъв вид тяло е по-лесно за обличане пред по-пълното просто защото на токова тяло дрехите повече прилягат. Освен това то ви позволява да сте винаги модерни, тъй като модната индустрия набляга на такъв вид дрехи.

И въпреки че си има свойте предимства, да се облече слабо тяло също има свойте предизвикателства. Например е трудно да се намери подходящи дрехи в Америка за малко пари, затова наблегнете на европейски марки като H&M, Zara и Topman, които кроят дрехи главно за по-слабите и същевренно на са скъпи.

Какви дрехи са подходящи.
Удобни. Без значение какъв вид е вашето тяло, носейки удобни дрехи ще ви накара да изглеждате и по-добре. Често срещана грешка при мъжете е, когато носят дрехи твърде големи за тях с цел да добавят маса. Също така избягвайте дрехи, които са направени от еластични материи, тъй като тези материи прилепват по тялото, а не се спускат по него. И на края при избора на дънки наблягайте на такива с прав крачол.

Цветове и платове.
Ако имате такъв вид телосложение има няколко трика, които ще ви помогнат да изпъкнете вашите предимства и да скриете недостатъците си. За начало трябва да знаете, че скорошно проучване е доказало, че вертикалните ивици правят хората „по-големи”, затова наблягайте на тях при избора на тениски, ризи, сака, докато при костюмите и официалните дрехи тънките райета са класика.

При цветовете, носенето на един или няколко тъмни цвята, като черен, ще очертае вашата фигура, затова разнообразете вашият гардероб като добавите по-светли цвете като бяло, светло сиво и бледо синьо.

Косата.
Освен цветовете на дрехите и изборът на самите тях има още няколко трика за да подобрите външния си вид. Изборът на подходяща прическа би дало допълнителен плюс към външният ви вид. Тъй като мъжете със слабо тяло имат слабо и сухо лице то трябва да накарате вашият фризьор да ви подстриже така че да подчертае лицевите ви кости и челюст.

Подобрете гардероба си.
Саката с едно или двете копчета са подходящи за полуофициални случай. Тениски прилепнали по шията са по-добрият избор пред тези с остро деколте, а при студено време не се притеснявайте да сложите половер с висока яка, тъй като са топли и това е може би единственият тип тяло, което може да носи този тип дрехи и все пак да изглежда елегантно.