Най-голямото
българско ЛГТБ общество

Boy.BG поддържа всички услуги безплатно.
Присъедини се към нас и се забавлявай.
Намери своята половинка или просто се информирай.

© Статията е защитена с авторско право
08 Май 2011
автор: codename
Чудили ли сте се какво правят хората в свободното си време? Ами убиват времето като поставят нови рекорди в сферата на секса. Следващите няколко рекорда са от мъже и жени, които ни показват как се прави и ни карат да се запитаме стиска ли ни да го подобрим.

Най-много родени деца.
Моли Измаил Ибн Шариф поставил този рекорд през 17-ти век. Той имал огромен брой деца от свойте 500 жени в харема – общо на брой 1 042. Ако се чудите кой е бил този човек, то трябва да знаете, че е бил наследник на мароканска династия.
Познат е като величава фигура в мароканската история, но не заради приноса си към раждаемостта, а към мароканската независимост.
Учудващо, жената, която родила най-много деца била селянка от Шия (източно от Москва), тя родила 27 пъти в периода 1725г. -1765 г.: 16 близнаци, 7 тризнаци и 4 четиризнаци.

Най-големият и най-малкия пенис.
Трудно е да се определи с точност големината на пениса – знаем, че увеличавате размерите, затова няма точни данни за 21-ви век. Най-внушителният секс рекорд в тази категория доказан по медицински път е с размери 13.5 инча (34.56 см.) дължина и 6.25 инча (16 см.) дебелина. Поставен е през 20 век и е измерен от д-р Робърт Дикенсън.
Най-малкия пенис е с размери 0.39 инча (1см.). Има няколко предпоставки на мъжа да му липсват размери в долната част. Едната е да има микропенис , при което по-голямата част от пениса остава в тялото. Другата е вродена хипоплазия, заради която кожичката на члена е прихваната директно за лонната кост и реално не съществува ствол.
Жената с най-голяма вагина е гигантът Ан Суон и е от шотландски произход . Тя родила от мъжа си бебе, чиято обиколка на главата била 19 инча (48 см. ), вие си направете останалата аритметика.

Най-далечната еякулация.
Най-далечната еякулация при мъжете е била на дължина 6 метра и е поставена от Хорст Шулц, а при жените е на дължина 3 метра.
Най-много еякулация при мъж е 16 пъти за 1 час.

Други семенни рекорди са на жена от Лос Анджилис , Мишел Мона, която погълнала 1.7 пинта (приблизително 1 литър) сперма и чийто стомах е трябвало да бъде прочистен. Тя била първата жена поставила този рекорд заради което получила награда за жената погълнала най-много сперма.
Жената, която поставила рекорд за най-много партньори за един ден имала сексуални отношения с 620 мъже за 24 часа. Мъжката порно звездата Джон Доу трябвало да преспи с 101 жени, но успял само с 52, а с останалите преспал 2 седмици по-късно.

Най-голямата оргия.
Най-скорошното постижение за Япония в световните сексуални рекорди е за най-голямата оргия, състояла се от 250 двойки.

Най-младите родители.
Шон Стюард, Англия и Лина Медина, Перу
Шон влязъл в рекордите след като на 12 години станал най-младият баща, но се вярва, че има по млади бащи, които не са документирани.
Най-младата майка е Лина Медина, която родила на 5 години, родена в Перу през 1933 г. Невероятно, но това момиче започнало да получава менструация на 3 годинки и въпреки, че не забременяла по естествен път, никога не се разбрало кой е бащата. Баща й бил задържан в заподозрение за кръвосмешателство, но бил освободен поради липса на доказателства. Детето било родено с цезарово сечение, тъй като бедрата на малкото момиче били твърде тесни.

Най-много отрязани пениси.
През 1300 г. Пр. Хр. Крал Менета се завърнал след битка срещу либийците и за да отпразнува победата си наредил на подчинените си да отрежат пенисите на всички мъже от победената армия. Прибрал се вкъщи с 1300 члена.