Най-голямото
българско ЛГТБ общество

Boy.BG поддържа всички услуги безплатно.
Присъедини се към нас и се забавлявай.
Намери своята половинка или просто се информирай.

© Статията е защитена с авторско право
12 Май 2011
автор: codename
Всеки помни първата си френска целувка и докато за някой е било незабравимо изживяване, то за други е било война на езиците. Но от тогава всеки знае, че целувката е важно и емоционално преживяване. Плъзгване на езика – при целуването е важно да се следи как се целува партньора тъй като често начина по който той ни целува е начинът по който иска да бъде целунат. Няма нищо по-добро от взаимност.

Съвети:
Контролирайте устните му - следващият път, когато го целувате дръжте главата му и я целунете по начина, по който бихте желали той да ви целуне. Ако това, че вие поемате контрола не го възбуди, то нежното докосване на езика ви ще го направи.
Поиграйте си малко – кажете му, че целуването ви възбужда много и разменете ролите си, нека той ви целуне както вие сте го целунали.
Нека трае по-дълго – няма нищо на света, което може да бие тези дълги, бавни, сочни и съблазнителни целувки. Партньорът ви ще почувства страстта ви чрез тези последователни моменти. Целунете го дълго и с твърдост.

Техники:
Засмучете езика му – превърнете устата си в чувствителен нежен апарат. Ако желаете го засмучете така как ще засмучете друга негова част от тялото. Той ще го разбере и може би след това ще засмуче пръста ви за да върне услугата.
Оближете устните му с език – бъдете изобретателни и оближете долната и горна му устна с бавен и деликатен начин. След като добре сте ги овлажнили го целунете така че и на двама ви устните да се овлажнят.
Засмучете устните му - ако облизването на устните му ви възбужда и ви кара да желаете повече, то тогава започнете да ги засмуквате. Но внимавайте, защото никой не желае да му остане синилка.
Движете се и извън устата му – не се стеснявайте, не сте ограничени да целувате само устните му, предстои ви цяло лице и тяло да обходите. Защо да не целунете по същия начин брадичката, вратът и гърдите? Или да целунете очите, ушите , пък дори и китките. Може да се изненадате до каква изненада ще ви доведе изобретателността. Всичко, от което имате нужда е желание да изпробвате различни методи. Ако преди не сте били похвалвани за начина си на целуване, то сега ще се превърнете в професионалист.

И запомнете, че всичко започва с целувка и или се качвате или пропускате влака.
  • bekam77

    unikat ubojavam celufkite s momceta