Най-голямото
българско ЛГТБ общество

Boy.BG поддържа всички услуги безплатно.
Присъедини се към нас и се забавлявай.
Намери своята половинка или просто се информирай.

© Статията е защитена с авторско право
08 Септември 2013
автор: mao
Досега са открити всевъзможни външни белези, разкриващи хипер мъжката потентност, влюбчивост, вярност и пр. За тези, които търсят бързо доказателство за това добър или не, верен или със слаб ангел е мъжът отсреща в любовта, имаме поредното идиотско уверение.

И така, специалистите съветват, преди да си легнете с един мъж, да проверите колко големи са тестисите му.

(Аха, това означава, че малко преди да направите каквото ще правите, трябва, така между, другото да изследвате слабините му и ако не са „по мярка” да си вземете гащите, чантата, шапката и да си трегнете?!?) - Ще сте истински късметлий, ако попаднете на малки и стегнати тестиси, които се побират в шепата ви.

Това е знак, че този мъж е верен партньор, чийто нагон е доста овладян, особено когато до себе си има сериозна и сигурна половинка.

По аритметика това би означавало, че с облекчение можете да въздъхне и да се радвате на сигурността си. - Ако пък в ръцете ви се озове една възедра скротумна торбичка, която се побира в дланта ви, но не можете да я обгърнете изцяло, значи сте попаднали на пленителния Казанова.

Той обича любовта, секса и забавлението. Да, понякога е същинско дете в поведението си, може да де влюби пламенно и след 2 седмици да му мине, но стане ли въпрос за умения в леглото е неустоим. Той наистина си вярва когато ви се кълне, че ще ви бъде верен, но плановете му все се объркват. Просто му е трудно да удържи моментните си влечения. - Наистина сте загазили, ако попаднете на свръхнадарен в областта на тестисите мъж. Той е истинско животно както в секса, така и в любовта. Първичен, страстен, груб, избухлив, но ужасно пленяващ именно с тези си особености.

Ето с този мъжкар ви е забранено да си представяте спокойно съпружеско бъдеще. По-добре се оставете на моментното удоволствие и тръпка, а щастието си потърсете другаде. Ние хубаво се присмиваме на тези хипотези относно верността и сексуалните умения на мъжете, но кой знае – току виж се окажат истина.
  • ivch231

    Хах и моите топки не са от малките но се побират в едната шепа за което се радвам много :D